Резервни части Deutz

Компанията DeutzParts е първият специализиран вносител на пазара в България за всички резервни части за различните двигатели на Deutz. Ние сме дилъри на много заводи производители, като постоянно поддържаме наличие на резервни части за различни варианти на моторите Дойц, за всички видове специализиран транспорт (строителен, аграрен, воден, автомобилен) с различни мощности. 

 

Телефони на отдел продажби: 

 

На нашият сайт можете да се запознаете с каталога от резервни части за Deutz (Дойц), които ние имаме в наличност или можем да поръчаме дирекно в немската компания производител. 

Двигатели на Deutz и резервни части за тях на най-добри цени.

Deutz TD226
Моторите от тази серия имат неголям размер. Те са икономични и надеждни, лесно се адаптират към трудни условия и се отличават с добър експлоатационен ресурс. Тези двигатели се използват в електростанции. Запаса на въртящият момент е до 30%, което ги отличава с добра динамика. 


Deutz 413
В сериите Deutz 413 са представени високоефективни механизми във V-образна форма. Тези модели често се използват за работа в сурови условия като например в големи студове. Мощността на тези устройства достига до 322 конски сили. 
 

Deutz 513
 Агрегатите Deutz 513 също така имат V-образна форма, а тяхната мощност съставлява от 252 до 543 конски сили. Тези мотори се ползват с особена популярност в строителството, те са надеждни и издръжливи.


 

Deutz 912
Моторите от тази категория са предназначени за специални машини, използвани в строителството, но те се използват често и в електрогенератори. Мошността на двигателите е от 32 до 110 конски сили. Те са безопасни и не разходват много гориво.
 

Deutz 913
Мощността на двигателите от тази категория е от 34 до 189 конски сили. Те идеално пасват за водни, строителни, селскостопански и други машини, както и за електрогенератори. 

 

Deutz 914
В тази серия влизат устройства с неголеми размери, тяхната максимална мощност е 189 конски сили. Те са надеждни, лесни за обслужване и достатъчно икономични. 

 

Deutz 1011
В категорията Deutz 1011 са представени мотори, които изразходват минимум гориво, с мощност до 108 конски сили. Често се инсталират на електрогенератори, в строителна и аграрна техника.


Deutz 1012
Универсалните двигатели от серията Deutz 1012, са икономични, издръжливи и на достъпна цена. Максималната мощност на тези двигатели е 170 конски сили.

 

Deutz 1013
 Двигателите от тази серия - Deutz 1013, представляват универсални двигатели в различни комплектации. Мощността на двигателите започва от 84 и завършва до 268 конски сили. Те се отличават с висока ефективност и надеждност.
Deutz 1015
Издръжливите и надеждни V-образни модели Deutz 1015 имат от 6 до 8 цилиндъра и турбо компресор. Максималната мощност е 590 конски сили. Надеждни,  отличават се с много добри работни характеристики.


Deutz 2011
В зависимост от комплектацията редовите двигатели в категория 2011 имат турбокомпресор, максималната им мощност достига 100 конски сили. Основно се използват в портативни електрогенератори и строителна специализирана техника.

 
Deutz 2012
Универсалните немски двигатели, влизащи в серия 2012 се използват в строителството и специализираната селскостопанска техника. Максималната мощност на тези модели е 208 конски сили.

 

Deutz 2013
Моделите от тази категория с четири цилиндъра (механична система за впръскване на гориво) имат мощност до 300 конски сили. Отличават се с голяма икономичност.

 

MWM TCG 2016
Тези модели се използват в електрически станции на газ с електронна система за регулиране, благодарение на която горивото се изразходва достатъчно икономично. Тези двигатели се характеризират с мощност до 1100 конски сили. 


MWM TCG 2020 V12
Този модели е снабден с дванадесет цилиндъра снабден с турбокомпресор с двустепенна смесена система на охлаждане. Те се използват за електрически станции на газ MWM. Най-голямата мощност на тези двигатели е 1675 конски сили. 


MWM TCG 2030
В серия TCG 2030 влизат двигатели за портативни електрически станции, те са икономични и притежават отлична производителност и мощност до 4500 конски сили.


 

Deutz TCD 2013

Серията мотори TCD, се използва в строителна, автомобилна и селскостопанска техника. В линията са представени няколко вариации на мотори, четири и шест цилиндрови. TCD 2013 е семейство на надеждни и производителни двигатели.

 

Deutz TCD 2015

Двигателите от тази серия, благодарение на своите универсални характеристики, могат да се използват в различна специализирана техника. Най-много се търсят в сферата на строителството и земеделието. В тази линия са представени шест и осем цилиндрови мотори.

Резервни части за Deutz.

Двигателите на Deutz обезпечават високо ниво на производителност в специализирания транспорт и техника, използвани в най-различни сфери. Те прекрасно се представят в своята работа дори и в екстремно тежки условия на експлоатация, докато запазват достатъчно ниско ниво на разход на материали. Голяма част от двигателите на тази марка  имат малък брой на контролни места за работоспособността на двигателя, поради тази причина техническите инспекции се провеждат много по-бързо.

 

Може лесно да се подбере двигател за различна специализирана техника, поради факта, че немската компания произвежда както двигатели с ниска мощност, така и двигатели с показатели за висока мощност. 

Дойц - това са двигатели известни като надеждни системи, способни да не намаляват работоспособността при различни натоварвания и температури. При нас Вие можете да изберете различни резервни части за вашият двигател Дойц. 

Каталог на резервни части за Дойц

Свалете инструкция за ремонт и експлоатация на двигателите Deutz